Kars İl Milli Eğitim Müdürü Kaya Arpaçay'da İncelemelerde Bulundu

Kars İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Kaya, eğitim altyapısını güçlendirmek ve mevcut binaları daha verimli kullanmak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında Arpaçay ilçesinde önemli incelemelerde bulundu.

İlçedeki eğitim kurumlarının durumunu yerinde görmek üzere gerçekleştirilen ziyarette, bölgedeki eğitim planlamaları masaya yatırıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Kaya, uzun süredir atıl durumda bulunan Arpaçay Erkan Koçali Kız Öğrenci Pansiyonu binasını detaylı bir şekilde inceledi. Binanın fiziki durumu ve derslik dönüşüm potansiyeli hakkında yetkililerden bilgi alan Kaya, bu atıl yapının yeniden eğitime kazandırılması için düğmeye basıldığını müjdeledi.

Yapılan incelemelerin ardından bir açıklama yapan Nevzat Kaya, söz konusu pansiyon binasının yeni eğitim-öğretim yılında Atatürk İlkokulu’na tahsis edilmesinin planlandığını belirtti. Bu dönüşüm sayesinde Atatürk İlkokulu öğrencilerinin yeni dönemde çok daha konforlu ve ihtiyaçlara cevap veren bir binada eğitim-öğretim faaliyetlerine devam etmesi hedefleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Kars Haber Haberleri