Kars Valisi Ziya Polat, Hüsnü M. Özyeğin Anadolu Lisesi Heyetini Makamında Kabul Etti

Kars Valisi Ziya Polat, kentteki eğitim kurumlarına ve öğrencilerin hazırladığı çalışmalara destek vermeyi sürdürüyor.

Bu kapsamda Vali Polat, Hüsnü M. Özyeğin Anadolu Lisesi Müdürü Eren Yavuz Erdağı, Coğrafya Öğretmeni Ömer Erkmen ile okul öğrencilerinden Belinay İşbaralı ve Mizgin Sümbül'ü makamında kabul etti.

Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen kabulde, okul heyeti yürütülen eğitim faaliyetleri ve kültürel çalışmalar hakkında Vali Polat’a bilgi verdi. Ziyaret sırasında öğrenciler, büyük bir emekle hazırladıkları ve içeriğinde Vali Ziya Polat ile yapılan özel bir röportajın da yer aldığı okul dergisini kendisine takdim ettiler.

Öğrencilerin bu anlamlı hediyesinden ve başarılarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ziya Polat, derginin hazırlanmasında emeği geçen okul yönetimini, öğretmenleri ve öğrencileri tebrik etti. Eğitim camiasının her zaman yanında olduklarını belirten Polat, gençlere eğitim ve yayın hayatlarında başarılar diledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Kars Haber Haberleri