Karslı Gençler Kırşehir Ahi Evran Doğa Kampı’na Uğurlandı

Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenen Gençlik Kampları kapsamında 18-22 yaş grubundaki kız öğrenciler Kırşehir Ahi Evran Doğa Kampı’na uğurlandı.

Doğayla iç içe gerçekleştirilecek kamp programında gençler; sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere katılarak yeni deneyimler kazanacak. Farklı şehirlerden gelen akranlarıyla tanışma fırsatı bulacak gençlerin, güçlü dostluklar kurarak unutulmaz anılar biriktirmesi hedefleniyor.

Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, kampa katılan gençlere verimli, eğlenceli ve güzel bir kamp dönemi diledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Kars Haber Haberleri