Karsspor’da Belirsizlikler Sürüyor

İkinci lig'in üçüncü sırasından önce üçüncü lig'e daha sonra Bal ligine düşen Karsspor'da belirsizlikler sürüyor.

Geçtiğimiz günlerde Karsspor’un sessiz sedasız kongresi yapıldı. Kulübe üye olanlardan bir çoğunun davet edilmediği kongre sonucu Başkanı ve yönetim kuruluna kimler seçildi hala belli değil.

Serhat TV’nin haberine göre; Karsspor kulübüne üye olup yıllarca kulübe bir nefer gibi çalışıp Karsspor’u İkinci ligin üçüncü sırasına kadar taşıyanların hangi amaçla üyelikten habersiz bir biçimde silinmeleri ve üye olarak kalanların kongreye davet edilmemeleri yangından mal kaçırılıyor gerçeğini akıllara getiriyor.

Bilindiği üzere Bir zamanlar Fahri Başkanlığını Kars eski Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu’nun yaptığı Karsspor kulübü imkansızlıklara ve engellere ve parasızlığa rağmen üçüncü Ligden ikinci Ligin üst sıralarına kadar yükselmiş ancak kulüp yönetimi değiştikten sonra Karsspor önce üçüncü sonrada amatör ligin alt sıralarına düşmüştü.

Karsspor’un bu içler acısı durumuna birde icra ve haciz şoku eklendi iddiaya göre kulübün bazı şahıslara olan borçları faiziyle birlikte iki milyon liraya yaklaştı ve bu borçtan dolayı pek yakında kulüp binası ve önündeki benzin istasyonu haciz yoluyla satılacak…

Bu durumda Karsspor kulübü de tarih olacak ama kulübü bu duruma düşürenlerin omuzlarına vebalini yükleyerek...

Karsspor Haberleri