Kars'ta, 1 Yılda 1 Milyon Kaçak Sigara Yakalandı!

Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube müdürlüğümüzce 2016 yılı içerisinde kaçak sigara olaylarına yönelik yürütülen çalışmaların arttığını belirtti.

2015 yılı içerisinde yaklaşık 1 Milyon Paket kaçak sigara ele geçiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 20.01.2016 tarihinde yapılan operasyonda; İlimizde 04 XX XXX plakalı araç içinde toplam 6500 paket kaçak sigara ele geçirildi. Konu ile ilgili olarak 1 şüpheli şahıs yakalanmış olup soruşturma Kars Cumhuriyet Başsavcılığınca çok yönlü olarak yürütülmeye devam etmektedir.

 Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; "Ekonomide kayıt dışılığı artıran, vergi adaletini bozan, piyasalarda adil rekabeti ortadan kaldıran ve insan sağlığını tehdit eden her türlü kaçakçılıkla mücadelemizin kararlılıkla devam edeceği ile vatandaşlarımızın yapmış oldukları her türlü ihbarın titizlikle değerlendirildiğinin bilinmesi hususu, Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur." denildi.

Kars Haber Haberleri