Kars'ta 150 Öğrenci Kıyasıya Yarıştı

Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından bu yıl ilki düzenlenen atletizm yarışmalarında dereceye giren öğrenciler Kars'ı temsil edebilme şansı yakalayacak.
Kars Şehir Stadyumu’nda 1 gün süreyle düzenlenen atletizm, güle ve uzun atlama dallarında toplam 150 öğrenci katıldı. 1999-2000 doğumlu 150 kız ve erkek öğrencinin kıran kırana yarıştıkları müsabakalarda dereceye giren öğrenciler diğer illerde düzenlenecek yarışmalara katılmaya hak kazanacaklar.
 
Konu hakkında açıklama yapan Kars Atletizm İl Temsilcisi Enver Akünlü“Bu yıl ilk defa bölgesel lig bahar oyunları tertipledik. 150 sporcumuz katıldı,1999-2000 doğumlu erkek ve kız öğrencimiz atletizm dalında 100 metre, 300 metre gülle atma ve uzun atlama dallarında müsabakalarda yarışıyor. Bu yıl ilki düzenlendi ve bundan sonra da her yıl gerçekleştirilecek. 1 gün sürecek olan müsabakalarda dereceye giren öğrenciler ileride guruplara katılmak üzere müsabakalar için diğer illere gidecekler.” dedi.
 

Kars Haber Haberleri