Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET
AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey 16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Referandum çalışmaları kapsamında Kars’ın Arpaçay ilçesinde esnaf ziyareti düzenledi. Esnaflara neden Evet vermeleri gerektiğini anlatan Milletvekili Beyribey, ‘Evet’ oyu kullanmalarını istedi.
Arpaçay’ın Gülyüzü köyü , Güvercin köyü ,Karakale köyü ve Doğruyol köyünü ziyaret eden Milletvekili Beyribey, vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında bilgiler vererek destek vermelerini istedi. Milletvekili Beyribey’e Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay ve Arpaçay İlçe Başkanı Zeki Elma eşlik etti.
AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ise Kars merkezde esnafları ziyareti ederek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatarak 16 Nisan’da ‘Evet’ oyunu kullanmalarını istedi.
Mahalle ziyaretleri kapsamında ise Yeni Mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Beyribey, AK Parti heyeti referandumda değişecek maddeleri ve hükümet sistemini anlatarak destek vermelerini istedi.