Kars'ta Çocukların Tehlikeli Oyunu

Kars'ta Şehitler mahallesinde menfezde biriken kanalizasyon taşkınında çocukların oyun oynaması hastalıklara ve olası bir kazaya davetiye çıkardı.

Sağanak yağmurların şiddetini artırmasıyla birlikte bazı mahallelerde kanalizasyon taşkınları meydana geliyor. Taşkınların sayısı arttıkça belediye ekipleri de müdahale etmekte bazen yetersiz kalıyor. Bu taşkınlardan bir tanesi de Şehitler mahallesinden geçen tren yolu menfezinin hemen altında bulunuyor.

Yaşları 4 ile 6 arasında değişen dört çocuğun kanalizasyon taşkınında taş sektirmeye çalışması ve etrafa pis kokular saçan taşkının yanında oyun oynamaları hastalıklara davetiye çıkardığı gibi olası bir kazanın yaşanabileceğini ve gerekli tedbirin hemen alınması gerektiğini de gözler önüne serdi. 

Kars Haber Haberleri