Kars Emniyet Müdürlüğü’nün koordinasyonunda; Kars Valiliği Kültür ve Sanat Evi, Kars Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Kars İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen proje kapsamında, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından gençlere bağlamalar hediye edildi.
Gençler, bağlama eğitimi almak üzere Kars Valiliği Kültür ve Sanat Evi’nde kursa başladı. Kültürel değerlerin yaşatılması ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durarak sanata yönlendirilmesini amaçlayan kurs, hem bireysel gelişime katkı sunmayı hem de toplumsal dayanışmayı güçlendirmeyi hedefliyor.
Kars Emniyet Müdürlüğü, gençlerin sosyal, kültürel ve sanatsal gelişimlerine katkı sağlayacak çalışmaların artarak devam edeceğini vurguladı.