Kars'ta Ekonomik Daralmanın Sebebi

Kars'ta Ekonomik daralmanın sebebi,işadamı, Kars Ot ve Saman Pazarının Sahibi Zafer Aydemirdir'in İfadeleriyle ortaya çıktı!

Kars Ot ve Saman Pazarında son günlerde hareketlilik göze çarpıyor.

Kars Ot ve Saman Pazarının Sahibi İşadamı Zafer Aydemirdir,  gazetemize yapmış olduğu açıklamada, Kars Ot ve saman Pazarına her gün yaklaşık yüz adet kamyon ve tır olmak üzere büyük tonajlı araçların giriş yaptığını ve Saman pazarına  yaklaşık 1500 ton samanın girdiğini ve böylelikle her gün Kars'tan sıcak para olarak 1,2 Milyon Tl nin Güney Dogu ve Batı illerine  aktığını ifade etti.

Aydemirdir, yapmış olduğu açıklamada, her gün Kars'tan çıkan bu paranın şehrin ekonomisini vurduğunu ve Esnafı, İşletmeciyi zora soktuğunu belirterek, bu durumun köylüyüde bitirme noktasına getirdiğini belirtti.

karsmanset.com

Kars Haber Haberleri