Kars'ta Güvenli Eğitim Uygulaması

Kars'ta il genelinde üniversite öğrencilerine yönelik olarak "Güvenli Eğitim Uygulaması" kapsamında 18 iş yeri denetlendi.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından il genelinde üniversite öğrencilerine yönelik olarak "Güvenli Eğitim Uygulaması" adlı uygulama kapsamında, 11:00/14:00 ile 19:00/22:00 saatleri arasında üniversite kampüsü dışında faaliyet gösteren kampüs çevresindeki umuma açık yerler (kafeler, elektronik oyun salonları, internet salonları, park ve bahçeler) ve bu alanların geliş gidiş istikametlerinde gerekli denetimler yapıldı. 

Yapılan denetimler sonucunda toplam 18 iş yeri denetlendi, 467 şahıs, 176 araç kontrol edildi, 1 araç trafikten men edildi, 1 bakaya olarak aranan şahsa gerekli tebligat yapıldı.

Kars Haber Haberleri