Kars’ta Huzurevi Personeline Başarı ve Teşekkür Belgeleri Verildi

Kars Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde görev yapan personele, Vali Ziya Polat tarafından verilen başarı belgesi, teşekkür belgesi ve takdirnameler takdim edildi.

Kars Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Tosunoğlu ile Şube Müdürü Burcu Gürses Demir, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek kurum personeliyle bir araya geldi.

Ziyaret kapsamında merkezde görev yapan personele, Kars Valisi Ziya Polat tarafından verilen başarı belgesi, teşekkür belgesi ve takdirnameler sunuldu. Belgeler, İl Müdürü Mustafa Tosunoğlu ve Şube Müdürü Burcu Gürses Demir tarafından personele teslim edildi.

Belge takdiminin ardından kurum yöneticileri ile huzurevi personeli bir süre görüşme gerçekleştirdi. Program, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Kars Haber Haberleri