Kars'ta Tarım Hizmetleri Masaya Yatırıldı

Kars'ta tarım ve kırsal kalkınma çalışmalarının daha etkin yürütülmesi amacıyla Taşra Birimleri Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Kars İl Tarım ve Orman Müdürü Enver Aydın'ın başkanlığında, Kars Şeker Fabrikası'nın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

Toplantıda, il genelinde yürütülen tarım ve hayvancılık faaliyetleri, devam eden projeler ile kurumların sorumluluk alanındaki çalışmalar ele alındı. Ayrıca gündemde yer alan konular değerlendirilirken, hizmetlerin daha verimli yürütülmesi amacıyla kurumlar arasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Koordinasyonun güçlendirilmesi ve ortak çalışma kültürünün geliştirilmesine yönelik yapılan toplantının, Kars'ta tarım sektörüne sunulan hizmetlerin etkinliğini artırması hedefleniyor. Yetkililer, üreticilere daha kaliteli ve hızlı hizmet sunulabilmesi için kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Kars Haber Haberleri