Kars'tan Çanakkale’ye Emniyet’li gezi

Kars Emniyet Müdürlüğü'nce, gençlerimize tarih bilincini aşılayarak özgüvenlerinin gelişmesine katkı sağlamak amacıyla, Kafkas Üniversitesinde öğrenim gören 55 kişilik öğrenci grubu için Çanakkale iline bir gezi düzenlendi.

 

Kars Emniyet Müdürlüğü Kafkas Üniversitesi’nden 55 öğrenciyi Çanakkale’ye gönderdi.

 

Tacettin DURMUŞ

 

Kars Emniyet Müdürlüğü, gençlere tarih bilincini aşılamak ve özgüvenlerinin gelişmesine katkı sağlamak amacıyla, Kafkas Üniversitesi’nde öğrenim gören 55 öğrenci için bir gezi düzenleyerek Çanakkale’yi görme fırsatı sağladı.

 

Geziye katılan şanslı öğrenciler önceki gün Çevik kuvvet Şube Müdürlüğü bahçesinde otobüse bindirilerek Çanakkale’ye uğurlandı.

 

Bu gece Çanakkale’de konaklayacak olan gençler, Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğünde görevli rehber eşliğinde, Çanakkale Şehitliğini gezerek, Çanakkale savaşlarının yaşandığı yerleri yakından görme fırsatı elde edecekler ve bu sayede şanlı tarihimizi biraz daha yakından tanıyacaklar.

Kars Haber Haberleri