Kaymakam Çakır, fen lisesi öğrencileriyle iftarda buluştu

Mardin'in Nusaybin İlçe Kaymakamı Evren Çakır, Ramazan ayı dolayısıyla Seyit Mustafa Çelik Fen Lisesi pansiyonunda kalan öğrencilerle iftar programında bir araya geldi.

Mardin'in Nusaybin İlçe Kaymakamı Evren Çakır, Ramazan ayı dolayısıyla Seyit Mustafa Çelik Fen Lisesi pansiyonunda kalan öğrencilerle iftar programında bir araya geldi.

Öğrencilerle aynı sofrayı paylaşan Kaymakam Çakır, iftarın ardından gençlerle sohbet ederek eğitim hayatlarına ilişkin hedef ve beklentilerini dinledi. Gençlerin en iyi şekilde yetişmesinin ülkenin geleceği açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan Kaymakam Çakır, akademik başarının yanı sıra değerlerine bağlı, sorumluluk sahibi ve merhametli bireyler olarak yetişmenin önemine dikkati çekti. Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu pekiştirdiğini belirten Kaymakam Çakır, öğrencilerle bir arada olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek eğitim hayatlarında başarı temennisinde bulundu.

Programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Yusuf Avlanmaz, İlçe Müftüsü Hasan Yeşildal, Devlet Hastanesi Müdürü Selahattin Demir, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet An, Vergi Dairesi Müdürü Şehmus Yalap, Devlet Su İşleri Şube Müdürü Faruk Aslan, TCDD Nusaybin Gar Şefi Vedat Özkan, Hayırsever Çelik Vakfı İlçe Temsilcisi ve iş insanı Remzi Çelik ile İlçe Protokol Müdürü Ramazan Doğan da katıldı.

Program, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Türkiye Gündem Haberleri