Mağdurlara zorla senet imzalatarak borçlandıran tefeci jandarmadan kaçamadı

Eskişehir'de jandarma ekiplerince yakalanan ve mağdurlara zorla senet imzalattığı belirlenen tefecilik şüphelisi hakkında soruşturma başlatıldı.

Eskişehir'de jandarma ekiplerince yakalanan ve mağdurlara zorla senet imzalattığı belirlenen tefecilik şüphelisi hakkında soruşturma başlatıldı.

Edinilen bilgilere göre; İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerce, Alpu İlçesi'nde şüpheli bir şahsın haksız kazanç elde etmek maksadıyla baskı, cebir ve şiddet yolu ile mağdurlara zorla senet imzalatarak borçlandırdığı, borcunu ödeyemeyen mağdurların ise gayrimenkul ve araçlarını üzerine geçirmek suretiyle tefecilik yaptığı yönünde duyum alındı. Ekiplerce konuyla ilgili çalışma başlatıldı. Şüphelinin Alpu İlçesi'nde bulunan ikamet adresinde yapılan aramada 7 adet senet, 5 adet tapu senedi, 3 adet çek, 15 adet muhtelif mali belge, 1 adet av tüfeği ve 1 adet cep telefonu ele geçirildi. Şüpheli hakkında "Tefecilik" suçundan soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Türkiye Gündem Haberleri