Malatya’da bir şahıs evinin önünde ölü bulundu

Malatya'da bir şahıs, evinin önündeki asmanın altında ölü olarak bulundu.

Malatya'da bir şahıs, evinin önündeki asmanın altında ölü olarak bulundu.

Olay, saat 17.00 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Melekbaba Mahallesi Osmangazi Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bölgede ikamet eden Saim Ulutaş'ı (48) yakınları evinin önündeki asmanın altında yerde hareketsiz halde buldu. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Ulutaş'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Son olarak dün oğlu tarafından görülen Ulutaş'ın cenazesi, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olayda herhangi bir cinayet şüphesinin bulunmadığı, Saim Ulutaş'ın kalp krizi geçirmiş olabileceğinin değerlendirildiği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Türkiye Gündem Haberleri