Malazgirt Kaymakamı Bayram’dan muhtarlara ziyaret

MUŞ – Muş'un Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram, yenilenen muhtarlar derneği ziyaret ederek muhtarlarla bir araya geldi.

MUŞ – Muş'un Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram, yenilenen muhtarlar derneği ziyaret ederek muhtarlarla bir araya geldi.

Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram, SGK binasının ikinci katında baştan sona yenilenen, modern ve kullanışlı hale getirilen muhtarlar derneğini ziyaret etti. Kaymakam Göksu, derneğin oldukça güzel ve işlevsel olduğunu belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti. Muhtarların devlet ile vatandaş arasında önemli bir köprü görevi gördüğünü ifade eden Kaymakam Bayram, bu tür çalışmaların birlik ve beraberliği güçlendirdiğini vurguladı.

Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Mehmet Muhsin Özkahraman ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kaymakam Göksu Bayram'a teşekkür etti. Özkahraman, yenileme sürecinde katkı sunan kişi ve kurumlara da ayrı ayrı şükranlarını iletti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Türkiye Gündem Haberleri