Nazilli’de yol seferberliği, bozulan parkeler yenileniyor

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde ulaşım konforunu artırmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde ulaşım konforunu artırmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Yeni, Yıldıztepe ve Yeşil mahallelerde bozulan yollar bakıma alındı.

Alt yapı faaliyetleri nedeniyle zarar gören, yoğun kullanım sonucu deforme olan ve ekonomik ömrünü tamamlayan parke taşları ekipler tarafından sökülerek yenileriyle değiştirildi. Gerçekleştirilen çalışmalarla hem sürücülerin hem de yayaların daha güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşımı sağlandı. Yürütülen bakım ve onarım faaliyetleri kapsamında özellikle alt yapı kazıları sonrası bozulan sokaklarda kapsamlı düzenlemeler yapıldı. Parke yenileme çalışmalarının ardından sokakların görünümünde de belirgin bir iyileşme sağlandı. İlçe genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda bakım ve onarım çalışmalarının planlı şekilde devam edeceğini belirten Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştıracak hizmetlerin aralıksız süreceğini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Türkiye Gündem Haberleri