Ordu’da denize giren öğrenci boğuldu

Ordu'da serinlemek için denize giren ve boğulma tehlikesi geçiren 17 yaşındaki öğrenci, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Ordu'da serinlemek için denize giren ve boğulma tehlikesi geçiren 17 yaşındaki öğrenci, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Altınordu ilçesinde bulunan Akyazı Sahilinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, arkadaşları ile birlikte serinlemek için denize giren Zekiyenur Kaçar (17), bir süre sonra gözden kayboldu. İhbar üzerine anons edilen cankurtaranlar Kaçar'ı sudan çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından özel bir hastaneye kaldırılan Kacar, hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden Zekiyenur Kaçar'ın Altınordu Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Türkiye Gündem Haberleri