Özgür Özel 11 Eylül’de Kars’a Geliyor

Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, 11 Eylül Cuma günü Kars’ı ziyaret ederek kent merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelecek.

Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel’in Kars programı açıklandı. Özel’in 11 Eylül Cuma günü gerçekleştireceği ziyaretin saat 12.30’da başlaması planlanıyor.

Program kapsamında Faik bey caddesini ziyaret edecek olan Özel, buradaki esnafla görüşecek. Ziyaret sırasında kentteki esnafın talep ve sorunlarını dinlemesi bekleniyor.

Özel’in esnaf ziyaretinin yanı sıra vatandaşlarla da bir araya gelerek çeşitli temaslarda bulunacağı bildirildi. Programın ayrıntıları güncel kaynaklarda da aynı yer ve saat bilgileriyle duyuruldu

Yorum Yap
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kars Haber Haberleri