Bu da salon futboluna renk katan ritimli ısınma hareketleri
Kafkas Üniversitesi ve Kars Emniyet Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen salon futbol turnuvası dün yapılan 4 karşılaşma ile sona erdi. Turnuvanın final maçına ise kendilerini müziğin ritmine kaptıran oyuncuların ısınma hareketleri damgasını vurdu.
Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Spor Salonunda gerçekleşen turnuvaya; 9 Yüksekokul ile Emniyet Müdürlüğü ve KAÜ öğretim görevlilerinden oluşan karma takımlar katıldı. 10 karşılaşmanın yapıldığı 3 gün süren turnuva final ve yarı final maçlarıyla tamamlandı.
KAÜ Rektörü Prof. Dr. Abamüslüm Güven ve Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’in birlikte izledikleri final ve yarı final maçları ilginç görüntülere de sahne oldu.
KAÜ İktisat ve İdari Bilimler Fakültesi ve Emniyet Müdürlüğü takımlarının yarı final maçı, KAÜ İktisat ve İdari Bilimler Fakültesi’nin 15-5 üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın bitimine dakikalar kala Emniyetin kalecisi çok gol yemenin siniriyle topu oyuncu arkadaşlarına vermeden gole taşımak istedi. Kalecinin son dakikalardaki bu uğraşı da fayda vermedi.
Final maçında ise KAÜ Sarıkamış Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu, Sarıkamış Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nu 6-2 yenerek birinciliği elde etti. Turnuvanın dereceye giren ilk 4 takıma ödülleri, KAÜ yemekhanesinde düzenlenen törenle verildi.
Turnuvalara ise ısınma hareketlerinde çalan müziklerin ritimleri ile sporcuların ısınma hareketlerinin uyumu damgasını vurdu. Çalan müziklerin ritimlerine göre ısınma hareketleri yapan sporcular zaman zaman da kendilerini müziğe kaptırarak oynamaya başladılar. İlginç görüntülerin ortaya çıktığı maç öncesi hareketler salondakiler tarafından da ilgiyle izlendi.