Sanayi sitesinde silahlı kavga: 1 yaralı

Edinilen bilgilere göre Sanayi Siteler Sokak üzerinde taraflar arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Erzurum'da çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Sanayi Siteler Sokak üzerinde taraflar arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda toplam 3 el ateş edildiği öğrenilirken, bir şahıs bacağından vurularak yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralı şahıs ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralının bilincinin açık olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, polis olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Türkiye Gündem Haberleri