Hükümet Konağı karşısında düzenlenecek organizasyonda, sünnet olan çocuklar ve aileleri unutulmaz iki gün yaşayacak.
Sarıkamış Belediye Başkanı Serdar Kılıç, yaptığı davette tüm ilçe halkını şölene katılmaya çağırarak, sünnet olan çocukların mutluluğunu hep birlikte paylaşmak istediklerini belirtti. Başkan Kılıç, geleceğin teminatı olan çocukların bu özel gününe ortak olmanın önemine vurgu yaparak, tüm vatandaşları etkinliklere davet etti.
Şölen kapsamında şişme oyun parkurları, ışıklı tırmanma duvarı, gladyatör oyunu, dart, sahne gösterileri, konserler, halk oyunları ve çocuklara yönelik birçok eğlenceli aktivite düzenlenecek. İki gün boyunca sürecek programda çeşitli ikramlar ve sürpriz etkinlikler de katılımcılarla buluşacak.
Sarıkamış Belediyesi, çocuklara unutamayacakları bir şölen yaşatmayı hedefleyen organizasyona tüm vatandaşların davetli olduğunu bildirdi.