Susuz'da 23 Nisan Kutlamaları Yapıldı

Susuz'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla anlamlı bir program düzenlendi. İlçe Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Kaymakam M. Emin Tutal da katıldı.

Programa, Susuz Belediye Başkanı, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı. Etkinlikler kapsamında öğrenciler şiirler okurken, sinevizyon gösterileri de izleyicilerle buluştu. Programda ayrıca çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi.

23 Nisan coşkusunun yoğun şekilde hissedildiği program, Kaymakam Muhammed Emin Tutal’ın konuşmasının ardından sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Kars Haber Haberleri