Susuz’da okul güvenliği toplantısı yapıldı

Susuz'da okul güvenliğine yönelik toplantı düzenlendi. Toplantı, Kaymakam Muhammed Emin Tutal başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya; İlçe Jandarma Komutan Vekili, İlçe Emniyet Amiri, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda, okullarda güvenliğin sağlanmasına yönelik alınacak tedbirler, mevcut uygulamalar ve kurumlar arası iş birliği konuları ele alındı. Eğitim ortamlarının daha güvenli hale getirilmesi amacıyla yapılması planlanan çalışmalar değerlendirildi.

Toplantının, öğrencilerin huzurlu ve güvenli bir eğitim ortamında bulunmalarına katkı sağlaması hedefleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Kars Haber Haberleri