Susuz’dan Haberler!

Kars Susuz Kaymakamı Musa Evin, köy ve okul ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Köylerdeki hizmet çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam Evin, her gittiği köyde de okulları ziyaret etmeyi ihmal etmiyor.

Susuz’dan Haberler!

Kars Susuz Kaymakamı Musa Evin, köy ve okul ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Köylerdeki hizmet çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam Evin, her gittiği köyde de okulları ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Kaymakam Evin, bu ziyaretleriyle hem eksikleri belirliyor ve giderilmesini sağlıyor hem de köylülerle kaynaşarak sohbet etme imkanı buluyor.

Kaymakam Musa Evin, eşi Gözde Evin ile birlikte Merkez Anaokulunu ziyaret ederek miniklerle birlikte oldular. Miniklerin sevgi gösterisiyle karşılanan Evin çifti aynı zamanda da yanlarında götürdükleri hediyelerle minikleri sevindirdiler.

Büyük Çatak İlkokulunu da ziyaret eden Kaymakam Evin, burada öğrencilerle yakından ilgilendi. Öğretmen ve öğrencilerin sorunlarını dinleyen Evin, çözüm noktasında elinden gelen gayreti göstereceklerini dile getirdi.

Kaymakam Evin ve beraberindeki heyet köy ziyaretlerinde özellikle okul ziyaretlerine önem veriyor. Kaymakam Evin, ziyaret ettiği köylerde okullara giderek öğrenci ve öğretmenlerin sorunlarını dinleyerek her zaman onların yanlarında olduklarını dile getiriyor.

Yine bu kapsamda Ermişler ve Taşlıca okullarını ziyarette bulunan Kaymakam Evin, çocuklarla yakından ilgilendi. Bir öğrenciye yeteneğinden ötürü saz sözü veren Evin, öğrencilerden başarılı olmaları konusunda da söz aldı.

Kaymakam Evin ilçede Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Toplantısını da yaptı. Kaymakam Musa Evin başkanlığında tüm muhtarların katılımıyla Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda 2013 yılı gelir ve giderleriyle birlikte muhtarların sorunları dile getirildi. Meclis üyeliği için yapılan seçimi ise Doyumlu Köyü muhtarı Dağıstan Üzeyir ve Kayadibi Köyü muhtarı Zülfali Çakas kazandı.

Toplantı Kaymakam Evin tarafından Öğretmenevinde verilen öğle yemeğinin ardından sona erdi.

Susuzhaber Haberleri