Tarım İl Müdürü Görevden Alınıyor

2012 yılının ilk ayları olması ve tayin dönemi olmamasına rağmen Kars il milli eğitim müdürü Fevzi Budak, alınan ani bir kararla Ankara'ya çekilmiş ve Budak'tan boşalan il milli eğitim müdürlük koltuğuna Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde görevli Yıldırım

 

Yaklaşık bir hafta önce şehirde yayılan bir fısıltı dikkatimizi çekti. Kars'ta uzun zamandır Tarım il müdürlüğü görevini yürüten ve bölgenin en başarılı müdürü olarak bilinen Yusuf Yurdalan’ın da Ankara Tarım Bakanlığı bünyesine çekileceği konuşuluyordu.

Bugün edindiğimiz bilgilere göre Kars, Ardahan ve Iğdır bölgesinin Tarım ve Hayvancılığını, avucu içi gibi bilen ve Kars'ta tarım ve hayvancılık alanlarında büyük çalışmalara ve projelere imza atan Tarım İl Müdürü Yusuf Yurdalan'ın bakanlık nezdinde çalıştırılacağı bilgisi ulaştık.

Bakanlık aynı ilin nüfusuna kayıtlı olan müdürlerin kendi illerinde görev yapmalarını sonlandırdığı, bu nedenle de Kars Selim doğumlu olan Yusuf Yurdalan'ın da bakanlık nezdinde görev alacağı bilgisine ulaştık.

Umarız Kars Milletvekilleri bu başarılı müdürün ilimizden gidişi konusunda gerekli çalışma ve hassasiyeti gösterirler.

 

SERHAT TV

Kars Haber Haberleri