Vali Ziya Polat, MÜSİAD Kars Şube Başkanı’nı Makamında Kabul Etti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kars Şube Başkanı Bülent Samaraz, kentteki temasları ve sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği çalışmaları kapsamında Kars Valisi Ziya Polat’ı makamında ziyaret etti.

Şehrin ekonomik ve sosyal kalkınmasına yönelik istişarelerin gerçekleştirildiği görüşmede, bölgesel projeler ve yatırımlar ele alındı.

Vali Ziya Polat, MÜSİAD heyetinin gerçekleştirdiği bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek iş dünyasının şehir ekonomisindeki rolüne dikkat çekti. Kabulün ardından Kars Valiliği tarafından yapılan açıklamada, nazik ziyaretlerinden ötürü MÜSİAD Kars Şube Başkanı Bülent Samaraz’a teşekkür edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Kars Haber Haberleri