Vezirköprü Kitap Günleri’nde eğitim ve edebiyat buluşması

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde düzenlenen 2. Vezirköprü Kitap Günleri kapsamında eğitimci yazarlar, vatandaşlarla söyleşi gerçekleştirdi.

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde düzenlenen 2. Vezirköprü Kitap Günleri kapsamında eğitimci yazarlar, vatandaşlarla söyleşi gerçekleştirdi.

Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa eğitimci yazarlar Bünyamin Kıvrak, Dr. Mehmet Ali Var, Doğan Görmez, Erkan Ulaşır, Kaan Eminoğlu ve Tuğçe Vural okurlarla bir araya geldiler.

2. Vezirköprü Kitap Günleri kapsamında gerçekleştirilen söyleşide eğitim, edebiyat ve kitap konularının yanı sıra gençlerin geleceği ele alındı. Eğitimci yazarlar, bilgi ve tecrübelerini katılımcılarla paylaşırken, kitapların ve eğitimin gençlerin gelişimindeki önemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Programı takip eden vatandaşlar, yazarlarla sohbet ederek görüş ve düşüncelerini paylaşma fırsatı buldu.

Program, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Türkiye Gündem Haberleri