Yargıç Harmankaya Güven Tazeledi

Kars Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı Kars Gazeteciler Cemiyeti’nin Olağan Genel Kurulu, cemiyet binasında yapıldı. Divan başkanlığını Salih Şahin’in üstlendiği genel kurulda, gündem maddeleri görüşüldükten sonra seçimlere geçildi.

Toplam 68 üyenin bulunduğu cemiyetin seçiminde 41 gazeteci oy kullandı. Yapılan oylama sonucunda mevcut başkan Yargıç Harmankaya, üyelerin güvenini yeniden kazanarak başkanlık görevine devam etmeye hak kazandı.

Seçim sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Harmankaya, gazetecilik mesleğini şehirde daha görünür kılmak ve meslektaşlarının sorunlarına çözüm üretmek için çalışacaklarını belirtti. Harmankaya, “Şehirde gazetecilik kimliğini öne çıkararak meslektaşlarımızın her türlü sorunlarının çözümü için cemiyet olarak hep birlikte çalışacağız. Bu bir ekip işidir. Yapılan seçimin şehrimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim.” ifadelerini kullandı.

Kars Gazeteciler Cemiyeti’nde birlik ve beraberlik mesajlarının ön plana çıktığı genel kurul, üyelerin yoğun ilgisiyle sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Kars Haber Haberleri