Adem ALP
Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren ve sonrasında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle hizmetlerine son verilen Gıyasettin Yılmaz Sporcu Eğitim Merkezi ne olacak sorusuna yanıt bekleniliyor.
Kars'ta geçmiş yıllarda yaptırılan ve daha on yıllık hizmetini doldurmadan depremsellik riski olduğu gerekçesiyle öğrencilerine kapılarını kapatan merkez, yaklaşık üç yıl önce sportif faaliyetlerini sonlandırarak kapılarına kilit vurdu.
Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, 3 yıldır kapalı tutulan Gıyasettin Yılmaz Sporcu Eğitim Merkezi yıkılacak mı? Yoksa güçlendirme projesi ile yeniden hizmete mi sunulacak? Veya 2020 yılında hizmet verecek mi? sorusuna bir türlü cevap bulamıyor.