Yol-İş’ten Otoyol ve Köprüler İçin Girişim

Yol-İş Sendikası Başkanı Ahmet Karabulutlu ve beraberindeki heyet, otoyol ve köprülerin neden özelleştirilmemesi gerektiğine ilişkin hazırladıkları dosyayı AK Parti Kars İl Başkanı Muammer Sancar’a sundu.

Kars’ta Yol-İş Sendikası heyeti, AK Parti İl Başkanı Muammer Sancar ile bir araya geldi. Görüşmede, sendikanın otoyol ve köprülerin özelleştirilmesine yönelik görüşlerini içeren dosya Sancar’a iletildi.

Sendika Başkanı Ahmet Karabulutlu, otoyol ve köprülerin neden özelleştirilmemesi gerektiği konusunu ele aldıkları dosyayı beraberindeki heyetle birlikte sunduklarını belirtti. Karabulutlu, gösterdiği ilgiden dolayı Sancar’a teşekkür etti.

Yorum Yap
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kars Haber Haberleri