Aile Trabzon Adli Tıp Kurumu'na Gönderildi!

Aile Trabzon Adli Tıp Kurumu'na Gönderildi!

CİNNET GETİREREK EŞİ, İKİ ÇOCUĞU VE KENDİSİNİ VURAN BİLAL DURMUŞ'UN ARKADAŞI, SOSYAL PAYLAŞIM SİTESİNDE “HAYAT İŞTE UMMADIK ANDA UMMADIK KİŞİLER UMMADIK SEBEPLERLE SINANIYOR” MESAJINI PAYLAŞTI

Aile Trabzon Adli Tıp Kurumu'na Gönderildi!

CİNNET GETİREREK EŞİ, İKİ ÇOCUĞU VE KENDİSİNİ VURAN BİLAL DURMUŞ’UN ARKADAŞI, SOSYAL PAYLAŞIM SİTESİNDE “HAYAT İŞTE UMMADIK ANDA UMMADIK KİŞİLER UMMADIK SEBEPLERLE SINANIYOR” MESAJINI PAYLAŞTI

Kars’ta önceki gün cinnet getirerek dehşet saçan şahıs ile eşi ve iki çocuğunun cesetleri, otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Kars’ın Selim ilçesine bağlı Oluklu köyünde yaşayan 24 yaşındaki Bilal Durmuş, eşi Özlem, çocukları 3 yaşındaki Hüseyin ile 1 yaşındaki Hanife’yi öldürdükten sonra kendisini de vurarak yaşamına son vermişti. Ailenin cesetlerinin Selim Devlet Hastanesi’nden alınarak otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği öğrenildi.

Öte yandan Durmuş’un bir arkadaşı sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta olayla ilgili, “Kardeşim benim ne oldu da senin gibi efendi kişilikli biri cinnet geçirdi, bütün ailene, kendine kıydın. Hayat işte ummadık anda ummadık kişiler ummadık sebeplerle sınanıyor” mesajını paylaştı. 

aile-trabzon-adli-tip-kurumuna-gonderildi!-(1).jpg

aile-trabzon-adli-tip-kurumuna-gonderildi!-(2).jpg

aile-trabzon-adli-tip-kurumuna-gonderildi!-(3).jpg

aile-trabzon-adli-tip-kurumuna-gonderildi!-(4).jpg

aile-trabzon-adli-tip-kurumuna-gonderildi!-(5).jpg

aile-trabzon-adli-tip-kurumuna-gonderildi!-(6).jpg

aile-trabzon-adli-tip-kurumuna-gonderildi!-(7).jpg

aile-trabzon-adli-tip-kurumuna-gonderildi!-(8).jpg

aile-trabzon-adli-tip-kurumuna-gonderildi!-(9).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler