Ak Parti Adaylarına Yağmur Sürprizi

Ak Parti Adaylarına Yağmur Sürprizi

AK Parti Kars Milletvekili adayları, seçim çalışmaları için geldikleri Selim ilçesinde yağan yağmur karşısında zor anlar yaşadı. Adaylar partililer tarafından şemsiyelerle yağmurdan korunmaya çalışıldı.

 

12 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler öncesi seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Milletvekili adayları Ahmet Arslan, Yunus Kılıç ve Suat Doğan, Selim ilçesini ziyaret etti. Partililer ve vatandaşlar tarafından davul zurna eşliğinde karşılanan adaylar, sağanak yağmur karşısında zor anlar yaşadı. Partililer adaylarını ellerindeki şemsiyelerle korumaya çalıştılar. 

AK Parti Selim İlçe Başkanı Başkanı Coşkun Altun, "Yağmurlu bereketli böyle bir günde inşallah AK Parti'ye bereket getirir. Kars'ta üç-sıfır yaparız inşallah bu bekleyişte sayın milletvekili adaylarımız içindir. Şu anda da kendileri Kars yolundan geliyorlar. Bu bir gönül işi olduğundan yağmur kar dinlemez halkımız. Sayın başbakanımız için her gün her yerde başbakanımıza canımızı feda ediyoruz" dedi. 

Halkın büyük ilgisiyle karşılaşan adaylar, daha sonra AK Parti ilçe binasına geçti. Binaya gelen erkeklerin yanı sıra kadınların da olduğu gözlendi.

Burada partililere hitap eden milletvekili adayları projelerini anlattılar. Milletvekili adayları daha sonra ellerindeki şemsiyelerle İlçe Kaymakamı Ahmet Nebi Kaya ve kamu kuruluşlarını ziyaret etti.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler