AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, “Her zaman vatandaşımızın yanındayız”

AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, “Her zaman vatandaşımızın yanındayız”

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Ramazan ayında iftar öncesi esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.

AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, İl Kadın Kolları Başkanı Zelal Sara, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile kadim Serhat şehri Gazi Kars’ta esnafları ve vatandaşları tek tek ziyaret etti, hasbihal ederek, sorunlarını ve taleplerini dinledi.

AK Parti olarak her fırsatta Karslılarla bir arada olmaya gayret gösteren Başkan Çalkın, eksiklikleri tespit edip, Milletvekilleriyle paylaşarak çözülmesini sağlıyor.

Başkan Adem Çalkın’ın tutum ve davranışları vatandaşlar tarafından takdir edilerek,  yakın ilgi ve alakası memnun ediyor ve hiçbir ayrım gözetmiyor.

Esnaf ve vatandaşlar iftar öncesi kapısını açarak kendilerini ziyaret eden Başkan Çalkın'a yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Çalkın, “Millete gitmeye devam edeceğiz. Halkımıza misafirperverliği için teşekkür ediyoruz. Esnaflarımıza hayırlı işler bol kazançlar, vatandaşlarımıza sağlıklı günler dilerim. Allah'ın izniyle korona virüs pandemisi zor zamanlarını da yine birlikte aşacak ve özlenen güzel günlere kavuşacağız. Hemşerilerimizin sıkıntı ve taleplerini bizzat dinledik. Her zaman vatandaşımızın yanındayız. Onların sorunlarını çözmek için hep birlikte el ele vererek çalışıyoruz. Hemşerilerimizin dile getirdikleri sorunların çözümü noktasında elimizden geleni yapacağız ve inşallah çözeceğiz” dedi.

Çalkın, “Halkımızın bu teveccühü bizlere enerji veriyor. Bizlerde AK partinin temsilcileri olarak halkımızın bu teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz. Türkiye, Cumhuriyet tarihinin en fazla hizmetini AK Parti sayesinde aldı. Yine Türkiye AK Parti hükümetleri ile gününü kurtaran bir ülke olmaktan çıkarak geleceği planlayan, çevresindeki ülkelerin gündemlerini belirleyen bir ülke konumuna geldi. 65’nci hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof.Dr. Yunus Kılıç’ın destekleri ile Kars’ın her köşesine en güzel hizmet ve özeni göstereceğiz” diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ve Teşkilatlarının sürekli halkın arasında olarak talep ve isteklerini dinlemelerinden memnuniyet duyan vatandaşlar; “İl Başkanı Adem Çalkın, sadece seçimlerde değil her zaman vatandaşlarla bir araya geliyor. AK Parti halkın teveccühü sayesinde iktidarda kaldı. Kars ve ilçelerine AK Parti hükümetleri sayesinde hizmetler gelmeye başladı. Suyu yolu olmayan köyümüz neredeyse kalmadı. Köylerde ebesiz-hemşiresiz sağlık ocakları ve öğretmensiz okul neredeyse kalmadı. Allah Cumhurbaşkanımızdan, Milletvekillerimizden, İl Başkanımızdan ve ekibinden razı olsun. Başkanımız her fırsatta il ve ilçelerde ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşlarımızın, esnaflarımızın talep ve sorunlarını dinliyor. Genç, çalışkan İl Başkanımıza teşekkür ediyoruz” diyerek görüşlerini ifade ettiler.

ak-parti-il-baskani-adem-calkin,-“her-zaman-vatandasimizin-yanindayiz”-(4).jpgak-parti-il-baskani-adem-calkin,-“her-zaman-vatandasimizin-yanindayiz”-(3).jpgak-parti-il-baskani-adem-calkin,-“her-zaman-vatandasimizin-yanindayiz”-(2).jpgak-parti-il-baskani-adem-calkin,-“her-zaman-vatandasimizin-yanindayiz”-(1).jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler