AK Parti Kars Şehir Turunda!

AK Parti Kars Şehir Turunda!

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç, AK Partili Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti Kars İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, Kars'ta esnaf ziyaretlerinde bulundular.

 AK Parti Kars Şehir Turunda!

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç, AK Partili Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti Kars İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, Kars’ta esnaf ziyaretlerinde bulundular.

Milletvekili Ahmet Arslan, geçtiğimiz günlerde Selim ilçe ziyaretinde Kafkas Haber Ajansı’na göletlerle ilgili yaptığı açıklamayla ilgili köylerde ikamet edenlerin sorularıyla karşılaştı. Köyüler, “Her köyde gölet yapılacak mı?” sorusuna göletlerin öncelik sırasına göre ele alınacağını belirtti. Arslan, Göletlerin köylerin mevcut ihtiyacını karşılayacak şekilde o köyün uygun bir arazisine yapılacağını belirterek, “Şu unda bunun için alt yapı çalışmaları yapılıyor. İl Genel Sekreterliği gerekli alt yapı çalışmalarını tamamladıktan sonra öncelik sırasına barajlarımız yapılacak. Bu baraj işi köylümüz için son derece önemlidir. Bunların hayata geçmesiyle birlikte bölgede rahatlayacak. Doğu Anadolu Projeleri kısmında gelen paralar konusunda gerçekten bir sıkıntımız olmadığını zaten açıklamıştık. Bakanlığımız bu konuda fazlaca para aktarıyor o yüzden de proje paketinde şu anda göletlerimiz de var. İl gelendeki gölet problemi bu projenin hayata geçirilmesiyle çözülmüş ve sona erdirilmiş olacak” dedi.

AK Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç da, bu gölet çalışmasının Türkiye genelinde ilk defa Kars’ta uygulanacağını ifade ederek, “Eskiden bu göletlere çok ciddi paralar ayrılıyordu. Belli bölgelere göletler yapılıyor anlarda zamanla kuruyor ve ortadan kayboluyordu. Köylümüzün hiçbir zaman gölet feryadı dindirilemedi. Bakın bizler bu feryadı dindirmek için büyük çaba harcıyoruz. Bir zamanlar kimsenin aklından her köyde bir gölet yapılacak sözü gelmezdi şimdi ise göreceksiniz her köye bir gölet yapacağız. Böylelikle bu problemi de ortadan kaldırmış olacağız” diye konuştu.

BİLAL-İ HABEŞ CAMİİNDE TERAVİH

AK Parti heyeti ziyaretlerin ardından teravih namazı için Bülbül Mahallesi’ndeki Bilal-i Habeş Camii’ne geçtiler. AK Parti heyeti teravih çıkışında da vatandaşların sorunlarını dinlediler. kha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler