Basın Davetli Gece Yardımı!

Basın Davetli Gece Yardımı!

Kars Belediye Başkanlığı, ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı başlattı. Yapılan Yardımın Kameralar ve Flaşlar önünde yapılması, yardım alan insanları Sıkıntıya soktu, Kameralardan Utanan bazı vatandaşların yardım almadığı gözlerden kaçmadı!

Gıda yardımı dağıtımına katılan Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, belediye olarak yardım paketleri hazırladıklarını ve vatandaşların ayağına kadar götürüp dağıttıklarını söyledi.
Başkan Bozkuş; “Burada muhtarlarımızın özellikle tespit ettiği fakirler var. Onlara vermeye çalışıyoruz. Yani burada bir haksızlık olmasın gerçekten bu tür gıda malzemelerine ihtiyacı olan insanlara vermeye çalışıyoruz. Zaman zaman gelip bizde arkadaşlarımıza eşlik ediyoruz” dedi.

 

Uzun yıllar içme suyu sıkıntısı çekilen Kars’ta Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’un girişimleriyle DSİ’ye yaptırılan İçme suyu Arıtma Tesisleri’nin tamamlanmasıyla birlikte kentte yaşanan su sıkıntısı da sona erdi.
Kars’ta bundan böyle su sıkıntısı yaşanmayacağını belirten Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş; “Artık Kars’ta su sıkıntısı yaşanmayacak. Zor oldu. Çok zor oldu. Çünkü bizim bu noktada başarısızlığımızı bekleyenler vardı. Nitekim öylede oldu. İlk arıtma tesislerimizden suyu verdiğimizde ufak bir problem yaşandı. Buna sevinenler oldu. Biz DSİ Bölge Müdürü ile birlikte geceyi arıtma tesislerinde geçirdik. Ve buna paralel olarak Çerme suyu kimliği belirsiz kişilerce vanaları açılmak suretiyle Kars Çayı’na tahliye edildi. Karslılar susuzluğa mahkum edildi. Böyle bir zihniyet mi olur. Ne oldu işte sulara harıl harıl akıyor. Bugünde vatandaşlarımıza su ile ilgili sorularımızı sorduk. Hepsi çok memnunlar istedikleri seviyede, istedikleri düzeyde suyun geldiğini ifade ettiler. Ramazan ayı içerisinde böylesine güzel bir hizmeti sunmak, dolayısıyla insanların mutlu yaklaşımı gördüğümüzde bizde mutlu oluyoruz” diye konuştu.

karsmanset.com

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler