Başkan Bozkuş, Canlı Yayında 5 Yılı Değerlendirdi!

Başkan Bozkuş, Canlı Yayında 5 Yılı Değerlendirdi!

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Kanal A'da yayımlanan ve Fatih Şahin'in sunduğu 'Başkanlar' programının canlı yayın konuğu oldu.

Başkan Bozkuş, Canlı Yayında 5 Yılı Değerlendirdi!


Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Kanal A’da yayımlanan ve Fatih Şahin’in sunduğu ‘Başkanlar’ programının canlı yayın konuğu oldu. 

Yaklaşık 1,5 saat süren programda Başkan Nevzat Bozkuş, Kars’ta belediye tarafından hayata geçirilen projeleri tek tek görüntüleriyle birlikte anlattı.


Son 5 yılda Kars’ta önemli projelere imza attıklarını belirten Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Kars’ın tarihi ve kültürel zenginliklerinden, hayvancılığa kadar bir çok konuda açıklamalarda bulundu. Bozkuş, Kars ve Kars dışında bulunan SMS yoluyla kendisine ulaşan hemşehrilerinin de sorularını cevaplandırdı.


Program boyunca Kars'ta göreve başladığı yaklaşık 5 yıllık süreç içerisinde ne yaptıklarını anlatan Başkan Bozkuş, alt yapı çalışmalarıyla işe başladıklarını, alt yapı çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokaklarda kaldırım ve sıcak asfalt yaptıklarını, bununla birlikte Kentsel Dönüşüm, Kentsel Tasarım, Organize Besi Bölgesi, Modern Hayvan Pazarı, Belediye Hizmet Binası, İçme Suyu Arıtma Tesisleri gibi bir çok projelerinin son durumları hakkında aydınlatıcı bilgiler verdi.


Başkan Bozkuş, program yapımcısı Fatih Şahin, sorularını yanıtlarken bir taraftan da arka planda Kars’ta hayata geçirilen çalışmaların görüntüsü yayınlandı.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler