Başkan Bozkuş'tan 30 Ağustos Mesajı!

Başkan Bozkuş'tan 30 Ağustos Mesajı!

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Bozkuş'tan 30 Ağustos Mesajı!


Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 


Başkan Bozkuş, yayımladığı mesajında; “Milletlerin tarihinde zaferlerin çok önemli yerleri vardır. Zaferler, tasada ve kıvançta birlikte olmamızın en güzel nişaneleridir. 30 Ağustos Zaferi de bunlardan biri olarak tarihimizin dönüm noktalarından biridir. Milletimiz bütün unsurlarıyla ve gücüyle 30 Ağustos'ta kazandığı zaferle hem devletimizin kuruluşunu ve bağımsızlığını askeri planda tescil etmiş hem de milletimizin bir arada olarak ulaşabileceği başarıların değerli bir örneğini sergilemiştir” dedi.


30 Ağustos Zaferi sonrasıyla beraber değerlendirildiğinde bölgemize ve Dünya'ya bakışımızı şekillendiren "Yurtta Sulh,

Cihanda Sulh" ilkemizin zeminini teşkil etmesi bakımından yeni çatışmalar doğuran değil, Anadolu'yu barış havzasına çeviren bir Zafer olmuştur diyen Bozkuş, mesajında şu ifadelere yer verdi:


“30 Ağustos sadece askeri bir başarı olmaktan öte diplomatik ve siyasi bir barış zaferinin temelini teşkil etmesi bakımından sadece milletimiz için değil bölgemiz için de tarihi bir kazanımdır. Bugün geldiğimiz noktada özellikle son 11 yılda ekonomiden sağlığa eğitime ve ulaşıma kadar birçok alanda yaptığı reformlarla Cumhuriyet'imizin kuruluş gayesi olan muasır medeniyetler seviyesini yakalayıp geçme idealine her geçen gün daha da yaklaşmaktadır. 30 Ağustos ruhunu anlamak bu topraklarda birliğimizi ve kardeşlik duygularımızı güçlendirecektir. Bu vesileyle 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.”

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler