Başkan Bozkuş'tan Gazeteciler Günü Jesti!

Başkan Bozkuş'tan Gazeteciler Günü Jesti!

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'ndü basın mensuplarıyla yemekli toplantıda bir araya geldi.

Başkan Bozkuş'tan Gazeteciler Günü Jesti!

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ndü basın mensuplarıyla yemekli toplantıda bir araya geldi.

Başta Kars’ta görev yayan ulusal ve yerel basın temsilcileri, gazete sahipleri ve çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Başkan Bozkuş, bir yörenin kalkınması veya geri gitmesinde basının önemli bir rolü olduğunu belirterek, doğru bilgi aktarma, kamuoyunu doğru bilgilendirme noktasında basının omuzlarına ağır bir yük yüklenmiş olduğunu söyledi. Kars belediyesi olarak basının sorunlarını ve sıkıntılarını bildiklerini da ifade eden Başkan Bozkuş, basının her zaman yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini kaydetti. Kars basının her zaman olumlu bir tablo çizdiğinin de unutulmaması gerektiğini vurgulayan Bozkuş, “Kars basını her geçen gün kendini daha da yenilemekte ve attığı olumlu adımları sürdürmektedir. Bu da Kars halkını memnun etmektedir. Basın bilindiği gibi halkın gözü-kulağıdır. Doğru ve objektif bir gazeteciliğin hayata geçirildiği yerler her zaman kalkınmıştır. Basın eleştirmesi gereken yerde elbette eleştirecek ve bütün amacı görev yaptığı kentinin ve memleketinin kalkınması olacaktır. Burada da asl olan Kars’tır ve Kars’ın kalkınmışlığına ön ayak olmaktır. Ben bu anlamda Kars’ta görev yapan gazetecilerimizin bu mutlu günlerini kutluyor ve görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yücel Sezer, Ölçek Gazetesi Sahibi Salih Şahin ve Gazeteci-Yazar Levent Karaçıy’ın da duygu ve düşüncelerini paylaştığı buluşma iyi niyet ve temennilerle sona erdi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler