Başkan Bozkuş'un 10 Kasım Mesajı:

Başkan Bozkuş'un 10 Kasım Mesajı:

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 75. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Bozkuş'un 10 Kasım Mesajı:


Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 75. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 


Başkan Nevzat Bozkuş, yayımladığı mesajında; “Atatürk’ü anmak, O’nu süslü sözlerle methetmek değil, koymuş olduğu hedefe varmak için çok çalışmakla olacaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘Yurtta sulh, cihanda sulh’ diyerek, yurt içindeki vatandaşlarımızın rengi, ırkı, dili, dini ne olursa olsun milli birlik ve beraberlik içerisinde bir arada yaşaması, hiçbir ayrımcılığa tabi tutulmaması gerektiğini vurgulamış, dünya ülkeleri ile münasebetlerimizde de dostluğun önemine dikkat çekmiştir. Bu gün de ülkemiz, O’nun işaret ettiği yolda önemli mesafeler almış, almaya da devam edecektir. Atatürk’ü anmak kadar Anlamak da çok önemlidir. O’nu anlamak, fikirlerini ve düşüncelerini kavramak sözle değil, icraatla olacaktır” dedi.

   

Başkan Nevzat Bozkuş, Atatürk’ün ölümünün 75. Yıldönümü münasebetiyle yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Gerçekleştirdiği siyasi, sosyal ve ekonomik reformlarla kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyeti çağdaş medeniyet seviyesini aşma yolunda önemli atılımlar gerçekleştirmiş ve bunun devamı olarak bugün bütün dünyanın gıpta ile baktığı, demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti nitelikleri ile mücehhez devlet yapımız ortaya çıkmıştır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Atatürk’ü ebediyete intikalinin 75. yıldönümünde bir kez daha rahmetle ve saygıyla anıyorum. O, fikirleri ile daima aramızda yaşayacak ve modern Türkiye Cumhuriyetini sonsuza kadar aydınlatacaktır.”

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler