Belediye Başkan Aday Adayı Bayramoğlu'ndan İHA'ya Ziyaret!

Belediye Başkan Aday Adayı Bayramoğlu'ndan İHA'ya Ziyaret!

AK Parti Kars Belediye Başkan Aday adayı Emre Okan Bayramoğlu, İhlas Haber Ajansı (İHA) Kars Temsilciliğini ziyaret etti.

Belediye Başkan Aday Adayı Bayramoğlu'ndan İHA'ya Ziyaret!

   

AK Parti Kars Belediye Başkan Aday adayı Emre Okan Bayramoğlu, İhlas Haber Ajansı (İHA) Kars Temsilciliğini ziyaret etti. 

İHA Kars Temsilcisi Işık Çapanoğlu, tarafından ağırlanan Bayramoğlu, Kars’ın sorunlarını ile yapılması gerekenleri yanından bildiğini ve

Kars’ı geleceğe taşımak için aday adayı olduğunu belirtti.


Kars Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürlüğü görevini yürüttüğünü, yıllarca eğitimin içerisinde olduğunu ve uzun süre Kars Öğretmen Evi’nin Müdürlüğünü görevini yaptığını ifade eden Bayramoğlu; “Eğitim camiasının ihtiyaçlarını biliyorum. Eğitimdeki en büyük sıkıntımız sirkülasyonun fazlalığı, yani Kars’a atanan öğretmenlerin daha geldikleri gün Kars’tan ayrılmayı düşünüyor. Biz Kars’a dışarıdan gelen öğretmenlerin burada en az 3 - 4 yıl kalmayı göze alabilecekleri kadar güzel bir şehir olmasını istiyoruz ve bunun için elimizden geleni yapacağız. Nitekim bunun kolay olmadığını biliyoruz. Siyasete başlamadan önce de bu doğrultuda birçok çalışmamız, yine öğretmenlerin Kars’ta güzel vakit geçirebilmesi için birçok faaliyetimiz ve etkinliklerimiz oldu. Halen başkanlığını yaptığım, çoğunlukla öğretmenlerin etkin olduğu bir kulüp derneğimiz var. Bu birliktelik ile Kars için çok gücümüz olmasa da ekip ruhu sayesinde, gönüllülük esaslı birçok iş yaptık. İnşallah nasip olur da Belediye Başkanı olursam hayatımızın her alanındaki ekip ruhumuzu daha güçlü hale getirip Kars’ı doğunun incisi yapacağız. Ekibimiz demokratik bir oluşum sürecinde teşkilat kurallarına ve etiğine uygun bir şekilde kendini tamamlayacaktır. Bu ekip sadece seçim çalışmaları sürecinde değil, icraatlarımızı gerçekleştireceğimiz zamanlarda da teşkilatımızın, halkımızın, bürokratlarımızın ve toplumumuzun her kesiminin katılımına açık olacaktır. İnsanlar Kars’a sadece görev yapmak için değil hayatlarını geçirmek için gelecekler” dedi.


Kars’ın kazanmasını istediğine dikkat çeken Emre Okan Bayramoğlu; “İzlediğimiz politika AK Parti’nin ülke genelindeki politikalarının mikro hali diyebiliriz. Çünkü tek amacımız Kars’ın layık olduğu değerlere ulaşması ve Karslı hemşerilerimizin hak ettikleri hizmete kavuşmasıdır. Elbette şu anki Belediyemiz de elinden geleni yapmaktadır ancak biz daha fazlasını yapabileceğimize inanıyoruz. Bu konuda birçok projemiz var ve süreç ilerledikçe hepsini tek tek açıklayacağız. Her zaman söylediğim bir sözüm var; “En büyük Projemiz Kars’tır” diye konuştu.


İHA Temsilcisi Işık Çapanoğlu ile Kars ile ilgili projelerini de konuşan Bayramoğlu, Kars’ın kazanması için yapılması gerekenleri hızlı bir şekilde hayata geçireceğini de kaydetti.

Çayların içildiği ziyarette genel anlamda Kars konuşuldu. AK Parti Kars Belediye Başkan aday adayı Emre Okan Bayramoğlu, daha sonra beraberindekilerle birlikte İHA’dan ayrıldı.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler