Beyribey, herkesi Duyarlılığa davet etti!

Beyribey, herkesi Duyarlılığa davet etti!

AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, kalıcı ve devamlılığı sağlanabilecek işler yapılması adına basın mensupları başta olmak üzere, Kars halkından isteklerde bulundu.

“64. hükümet kuruldu, güven oylaması yapıldı, komisyonlar oluşturuldu ve hükümetin çalışmalarıyla ilgili alt yapılar tamamlandı. Bundan sonraki süreçte Allah nasip ederse, hizmetlerle ilgili planlamalarımızı yapacağız ve önümüze çıkacak yeni ek bütçeleri, mali bütçeleri değerlendireceğiz.”diyen Beyribey, Kars’ın sorunlarını yakından takip ettiklerini kaydetti.

Kars ile ilgili en yakın dönemde gündemde olan Sarıkamış Şehitleri Etkinlikleri ve yine Sarıkamış’taki kayak merkezimizin bir an evvel bitirilmesi noktasında çalışmaların aralıksız devam ettiğine dikkat çeken AK Parti Kars Milletvekili Beyribey, “Yeni bakanlarla teker teker randevu alarak ilimizin sorunlarını ilettik. Beklentilerimizi kendileriyle görüştük ve bakanlarımız bu konularda bizlere destek olacakları sözünü verdiler. Biz 2 vekil ve teşkilatlarımızla istişare halinde çalışıyoruz ve bu çalışmalar sürecinde basını da çok önemsiyoruz. Kars’ın sorunlarını yakından takip ediyoruz ve bu sorunların ortadan kaldırılması noktasında çalışmalarımızı gayretle sürdüreceğiz. Yapacağımız işlerde devamlılık esas ve çalışmalarımızın devamlılığını sağlayacağız.” ifadelerini kullandı.

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu hattı ve Lojistik Merkezi ile ilgili daha önce de defalarca açıklamalar yapıldığına ve hizmetlerin tamamlanması adına çalışmaların yürütülmesine rağmen kamuoyunda yanlış algı yaratılmasından duyduğu rahatsızlığı dile getiren Beyribey, “Daha yeni geldik, gelir gelmez lojistik merkezin durumu soruldu. Lojistik merkez ile ilgili kararlar alındı, çalışmalar yürütülüyor ve bunun devamlılığı esastır. Bunu tekrar tekrar sormanın, bizleri günde 10 kez bu konuyla alakalı aramanın bir fayda sağlayacağını düşünmediğim gibi iş yapmamıza da büyük ölçüde sekte vurduğunu söylemem gerek. Bizi meşgul edecek toplumsal yönlendirmeler oluyor, lütfen bu konulara dikkat edelim. Başka bir örnek daha vermek gerekirse Kars’ta 20 yıl boyunca ‘Doğu Kapı’ diye konuştuk. Konuştuk da ne oldu, o bir devlet politikasıdır ve Azerbaycan’ın Karabağ’la olan sorunudur ve bu sorun çözülmeden açılmaz. Daha bugün bile bunun ısıtılıp ısıtılıp önümüze konularak kamuoyunun beyinlerinin bu konularla lüzumsuz yere doldurulmasının hiçbirimize bir faydası yok.” diye konuştu.

Son olarak; İşleri yapma, yürütme ve devamlılığı sağlama noktasında basın mensupları başta olmak üzere herkesin kendilerine yardımcı olmasını beklediklerini ifade eden Beyribey, “Şikayetçi olduğum için değil de günde 300 telefona bakmak durumunda kalıyoruz, haklılık payları elbette ki var ama bu telefonların yarısı gereksiz ve zaman kaybından başka bir şey değil. Biz hizmet etmek adına daha reel şeylerle meşgul olmak istiyoruz ve inanın bu sayede hepimiz kazanacağız. Teşkilatımızın gücüne, kendi gücümüze, bilgimize, birikimimize güveniyor, Kars’a güzel şeyler yapacağımızı düşünüyoruz. Tabi ki eksiklikler, aksaklıklar var ama bunlar düzeltilecek ve giderilecektir. Göreceksiniz ki bu 4 yıllık süreç Kars halkına hayırlı işlerin yapılacağı bir süreç olacak. Basından ricamız Kars’a katma değer katacak şeyleri gündemimize taşımasıdır. Kars halkına bizlere bu görevi layık gördükleri için bir kez daha teşekkür ediyorum. geri dönemediğimiz seçmenlerimize en kısa sürede dönüş yapacağımızı söylüyor, hepsini canı gönülden selamlıyorum.” şeklinde açıklamalarda bulundu. kha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler