Bozkuş Esnaf Ziyaretinde

Bozkuş Esnaf Ziyaretinde

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, vatandaş ve esnafı dolaşarak sorun ve sıkıntılarını dinliyor.

Kars’ta belediye çalışmalarıyla ile vatandaşlar ve esnafın görüşlerini alan Başkan Nevzat Bozkuş, yapılan çalışmalarda vatandaşların eksiklikleri daha net gördüğünü belirterek vatandaşların uyarılarını dikkate aldığını kaydetti.

Ziyaret ettiği esnaf ve vatandaşların çayını içen Bozkuş, daha güzel bir Kars için herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini vurguladı.

Belediye çalışmalarını doğru ve yerinde bulan vatandaşlar; “Kars uzun yıllar belediyecilik anlamdı arpa boyu yol almamıştı. Her gün cadde ve sokaklarımız kazılıyordu. Sularımız akmıyordu. Akan sularda kokuyordu ve içilmiyordu. Mahalle araları pislikten geçilmiyordu. Özellikle şehir içi cadde ve kaldırımlar kullanılmaz durumdaydı. Şimdi ana caddelerimiz asfalt oldu. Kaldırımlarımız toparlandı. Sularımız kesintisiz akıyor. Çöplerimiz zamanında alınıyor. Biz gerçekten belediye çalışmalarını yerinde buluyoruz. Ve destekliyoruz. Bazen ufak tefek aksamalar oluyor. Ama bunlarda kısa sürede gideriliyor” dediler.

Özellikle esnaflardan kaldırımları çok fazla işgal etmemelerini isteyen Bozkuş’a esnafın cevabı net oldu. Başkan biz üzerimize düşen her şeyi yaparız diyen esnaflar; “Hep beraber bu şehirde yaşıyoruz. Tabi ki bizimde sorumluluklarımız var. Biz de üzerimize düşen sorumluluklarımızı yerine getirmek zorundayız. Başkan sağ olsun bize kadar geldi. Bizlerle yapılması gerekenleri konuştu. Bizlere yapılacak işleri anlattı. Biz başkana destek olmalıyız. Çünkü başkan doğru işler yapıyor. Doğru olanın yanında olmak gerekir. Bizden kaldırımları daha düzgün kullanmamızı istedi. Bizde kabul ettik. Dışarıya koyduğumuz eşyaları bundan böyle daha düzenli yayaları rahatsız etmeyecek şekilde bırakacağız. Gerekirse dışarıya malzeme bırakmayız. Her konuda başkana destek vermeye hazırız” diyerek Başkan Bozkuş’un yanında olduklarını ifade ettiler.

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’un kentte esnaf ve vatandaşları ziyaretleri devam edeceği kaydedildi.

Bozkuş’un mahalle ziyaretleri de sürüyor. Bozkuş, mahalle ziyaretlerini muhtarlarla birlikte yapıyor. Mahalle ziyaretlerinin amacı, vatandaşlara daha iyi hizmet vermek ve vatandaşların sorunlarını direk olarak kendilerinden dinleyerek çözüm yoluna gitmek.

nu1.20130316135058..gif

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler