Bozkuş, Türkiye Kamu-Sen’i Ziyaret Etti

Bozkuş, Türkiye Kamu-Sen’i Ziyaret Etti

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, beraberindekilerle birlikte Türkiye Kamu-Sen Kars il başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Türkiye Kamu-Sen Kars İl Başkanı Fahrettin Şimşekler ve Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Sendikaların yöneticileri tarafından karşılanan Başkan Bozkuş Türkiye Kamu-Sen Kars il başkanlığı binasında sıcak bir ortamda ağırlandı.
 
Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliği Binasında gerçekleşen ziyaret Karşılıklı sohbet şeklinde devam etti. Başkan Bozkuş Kars Belediye Başkanı olması sıfatıyla Sivil toplum örgütlerinin görüş ve önerileri önemsediğini bu bağlamda tüm sivil toplum örgütlere eşit mesafede bulunduğunu dolayısıyla istişarelerde bulunmak adına bu ziyareti gerçekleştirdiğini ifade etti.
 
Türkiye Kamu-Sen Kars il Başkanı, bağlı Sendikaların Şube Başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin Başkan Bozkuş’ Belediye hizmetlerine yönelik sorularını cevaplayan Bozkuş Belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.
 
Türkiye Kamu-Sen Kars il Başkanı Fahrettin Şimşekler Başkan Bozkuş’un ziyaretini geç kalmış olmasına rağmen memnuniyet verici olduğunu bu tür ziyaretlerin karşılıklı istişareler adına yararlı olacağını ifade ederek Kars’ta görev yapan ve Karsta yaşayan insanların maruz kaldığı bir dizi sorun ve sıkıntıyı dile getirdi. Şimşekler özellikle Şehir merkezinde görüntü kirliliğine yol açan ve modern bir şehre yakışmayan görüntüler sergileyen hayvan barınaklarının (Ahır) akıbetinin ne olacağı yönündeki sorusuna Başkan Bozkuş hayvan sahiplerinin hizmetine sunulmak üzere şehir dışında yer tahsis edildiğini bu anlamda gerekli alt yapı çalışmaları ve imar planı çıkarıldıktan sonra barınak sahiplerine teklif götüreceklerini ve bu barınakların zaman içerisinde şehir dışına taşınacağını ifade etti. Şimşekler özellikle şehir içi toplu taşıma ücretlerinde Öğretmen ve Sağlık Çalışanlarına indirim yapılmasını talep etti. Şimşekler ayrıca şehir merkezinde otopark sorununa dikkat çekti.
 
Türk sağlık-Sen Kars Şube Başkanı Erhan Sarıkaya Eski Devlet Hastanesi hizmet binasının akıbeti konusunda Başken Bozkuş’a yönelttiği soru üzerine Başkan Bozkuş Eski Devlet Hastanesi ile ilgi olarak binanın kaldırılarak yeşil alan yapılacağını ayrıca Şehir Stadyumunun şehir dışına taşınması ve bu alanında şehre kazandırılması yönünde çalışmalar yürütüldüğünü sözlerine ekledi. Kamu-Sen’lilerin ortak talebi şehrin potansiyelinin göz önünde bulundurularak özellikle turizme kazandırılması oldu.
 
Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette misafirlerine ikramlarda bulunan Türkiye Kamu-Sen yöneticileri Başkan Bozkuş’u kapıya kadar uğurladı.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler