Bozkuş, Yaşlı Kadını Hastanede Ziyaret Etti

Bozkuş, Yaşlı Kadını Hastanede Ziyaret Etti

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, belediyenin Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında 'Yalnız Değilsiniz' projesi ile yaklaşık 1,5 yıldır evde bakım hizmeti verdiği yaşlı kadını hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kars’ta yalnız yaşayan ve belediyenin ‘Yalnız Değilsiniz’ projesi kapsamında evde hizmet verdiği Maya Kayalar, önce gözlerinden ameliyat olmuştu. Daha sonra dizlerinden de sorun yaşayan Kayalar, bu kez de Kafkas Üniversitesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Ortopedi bölümünde dizlerinden ameliyat geçirdi. SODES proje sorumlusu Mehmet Üstebay’ın yakından takip ettiği ve ihtiyaçlarını karşıladığı Maya Kayalar’ı Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, hastanede odasında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Hastane girişinde hastalar ve hasta yakınlarıyla da yakından ilgilenen Başkan Bozkuş, Kars’ta Belediye’nin hayata geçirdiği SODES destekli ‘Yalnız Değilsiniz’ projesi ile kimsesiz, yalnız yaşayan ve bakıma muhtaç olan yaklaşık 50 kişiye evde bakım hizmeti verdiklerini söyledi.

Bozkuş, proje kapsamında çok sayıda kimsesiz, yardıma muhtaç ve hasta vatandaşlarının evlerinin onarımlarını yaptıklarını ve vatandaşlara yaşayabilecekleri ortam sağladıklarını düzenli olarak bu kişilerin evde bakım hizmetinden yararlandıklarını kaydetti.

Başkan Bozkuş, bir süre Araştırma Hastanesi’nde diğer hastalarla da sohbet etti. Hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde de bulunan Bozkuş, daha sonra KAÜ Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nden ayrıldı.

yes.20121016124223..gif

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler