Çelik’e Kaya’dan taltif

Çelik’e Kaya’dan taltif

Kars'ın Selim İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Fikret Çelik, Selim Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya tarafından başarı belgesi ile taltif edildi.

 

Kaymakam Kaya yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Vakfımız kendisine gelen periyodik yardım paylarını vatandaşlarımıza en hızlı ve en doğru şekilde ulaştırmakla kalmamış; bununla beraber gerçekleştirdiği projelerle de vatandaşlarımıza yeni iş imkânları sunmuş, ilçemize daha fazla mali kaynağın aktarılmasını sağlamıştır.
 
Gerçekleştirilen gelir getirici iş kurma projeleri sayesinde 8 aile kendi işyerlerini kurmuş ve ekonomik hayata aktif olarak katılmıştır. Barınma Projesi kapsamında 12 ailemize sağlıklı mekânlarda yaşama fırsatı sunulmuştur. KASDEP Projesi kapsamında 50 aileye toplam 1300 damızlık koyun dağıtılmıştır ki bu sayede ilçemize 1.200.000 TL kaynak girişi olmuştur. Son olarak 2012 yılı SODES Programı kapsamında Vakfımız 2 yeni projesi ile hem yalnızların yanında olacak hem de üniversite hayali kuran gençlerimize imkânlar sunacaktır.
 
Görüldüğü üzere Vakfımız sadece kendisine gelen periyodik payları yerine ulaştırmakla kalmamış ayrıca gerçekleştirdiği projelerle daha fazla kaynağa ulaşmak suretiyle yeni iş imkânları, yeni yaşam mekanları, yeni üretim tesisleri kurmuş, bu sayede hem gençlerimizin hem yaşlılarımızın hem de müşkül durumdaki vatandaşlarımızın yanında olduğunu göstermiştir.
 
Bu çalışmalarda emeği geçen bütün arkadaşlarımı canı gönülden kutluyor, mütevelli heyeti üyelerimize desteklerinden ötürü şükranlarımı sunuyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler