‘Cennet Anaların Ayağının Altındadır'

‘Cennet Anaların Ayağının Altındadır'

AK Parti Kars İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, yayınladığı mesajda, tüm annelerin anneler günü kutladı.

Başkan Yurdakoş mesajında, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutladığını belirterek, dünyanın en değerli varlığı olan annelerin, hoşgörünün, merhametin ve karşılıksız sevginin tükenmez kaynağı olduğunu ifade etti.

Hz. Peygamber’in ‘Cennet anaların ayağının altındadır’ Hadisi Şerifi ile İslam’ın da annelere verdiği önemin ortaya konduğunu belirten Yurdakoş mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Dünya'nın en değerli varlığı olan saygıdeğer annelerimizi sevgi, saygı ve şefkatle selamlayıp başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin elerliden öperek teşkilatım adında selamlıyorum.  Sevgili Peygamberimizin "Cennet Anaların ayakları altındadır." Hadisi şerifi ile önemi bir kat daha artan Değerli Annelerimize ne kadar saygı, sevgi ve hürmet, onlara ne derece hizmet etsek asla yeterli olmaz. Bizler Annelerimize karşı olan gönül borcumuzu her ne yapsak ödeyemeyiz. Annelerimizi yılda bir defa hatırlamak yerine Annelerimizin her gün hayır dualarını almak bizlerin en şerefli görevi olmalıdır. İlçemizde birlik, beraberlik ve hoşgörü içerisinde her birimize düşen görev, Annelerimize bu anlamlı ve özel günlerinde ellerini öperek hayır dualarını almamız, küçük de olsa bir hediye ile Anneler gününü kutlayarak Annelerimiz karşısında saygı ve hürmetle eğilmeliyiz. Bu duygularla, başlarımızın tacı, kalplerimizin ilacı yuvalarımızın mimarı başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm Annelerimizin Anneler gününü kutluyor, her birini ayrı, ayrı sevgi saygı ve hürmetlerimle selamlıyorum" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler