Çocuk kavgası: 1 ölü, 6 yaralı

Çocuk kavgası: 1 ölü, 6 yaralı

Kars'ın Selim İlçesine bağlı Dölbent köyünde, Yurttapan ve Bahçıvan aileleri arasında çocuk meselesi yüzünden çıkan kavgada 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Kars’ta çocuk kavgası: 1 ölü, 6 yaralı

Kars’ın Selim İlçesine bağlı Dölbent köyünde, Yurttapan ve Bahçıvan aileleri arasında çocuk meselesi yüzünden çıkan kavgada 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgilere göre aynı köyde yaşayan iki ailenin çocukları henüz nedeni beli olmayan bir sebepten dolayı kavga ettiler. Çıkan kavgada aileler Selim İlçe Jandarmasına getirildi. Burada her iki aile tarafları barıştırıldı. Barıştan hemen sonra köylerine giden aileler yeniden tartışmaya ardından da tekrar kavgaya tutuştular. Silahların da çekildiği kavgada 7 kişi yaralandı. Pompalı tüfekten çıkan mermiyle göğsünden vurulan ve ağır yaralı olarak Kars Devlet Hastanesi’ne getirilen Sıddık Yurttapan yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Diğer yaralılar ise Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldılar. Yaralılar C.Y., A.Y., Ö.Y., M.Y., K.Y. ve T.Y.’nin tedavileri sürerken olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yaşanan vahim olayın ardından tarafların yakınları hastaneye akın edince polis ve jandarma hastanede geniş güvenlik önlemi aldı. Jandarma ayrıca olayın yaşandığı köyde de önlemleri artırdı. 

Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. kha

Önceki ve Sonraki Haberler